Pages

07 March 2011

Jom Join Bloglist Blogger Baru wey!!

Salam:))




Pe habaq?Habaq baik. Dah makan?Udah. Makan ape? Makan rojak. Ahhh, suda aa. Aku tanye aku jawab. Actually, aku nak cerita tentang "JOM JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU" (sambil buat muke seronot). Jyeahh, aku ni takde le baru beno dalam blogging. Cuma..ntah le. Aku maleh nak cite. Dah aku maleh nak cite, mu jangan le pulak cakap "ce cite ce cite", nanti Aien lempang mu. Eh, Aien nak lempang mu? haha lawok no. Aien tuh lembut, sopan santun lagi. kah3.








Nak join bloglist blogger baru ni ada syaratnya. Syarat-syaratnya adalah follower anda tidaklah melebihi 300 patah perkataan orang. Jadi, sesiapa yang mempunya 299 orang follower, anda janganlah kecut untuk menyertainye. Sesungguhnya anda sangat layak, kerana follower anda tidak lebih 300 pun. Bagi anda yang mempunyai follower 301 orang, ntahle saye taktau. Itu kena tanya tuan punye acara (eh, ye ke acara?tah aku hentam je).





INI SYARAT SEBETUL-BETULNYE





  • Buat satu entry yang bertajuk seperti tajuk entry ini, iaitu "Jom Join Bloglist Blogger Baru!!". "wey" tu aku tambah sendiri. Jangan le ikut pulak.
  • Follower anda hendaklah tidak melebihi 3 ghatuih oghang (300 orang)
  • Masukkan gambar comel yang ada dalam entry ini supaya entry anda seperti comel gitu. Tapi memang kena letak pun.
  • Dah siap taip, pergi save. Lepas tu pergi ke blog  tuan punye acara untuk tinggalkan link entry anda di situ. 




Sekian terima kaseh. 

P/S : I love blogging too <3 keh4

2 comments:

Anonymous said...

Have you played [url=http://mastercardcasinos.biz.tc]MasterCard casinos[/url]? Can I trust it?

bella YOYO said...

I don't ever played any judi game. hehe